שאלה בנוגע לכדור פריזמ

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/08/2023 | 14:53 | מאת: מלי

דר נכבד שלום רב, לפני כשבוע וחצי התחלתי ליטול פריזמה - תחילה 1/8 כדור בוקר וערב והיום נוטל 3/4 כדור בבוקר וחצי כדור בערב (סהכ מינון יומי 25 מ״ג). יש לי ממש בעיה להירדם בלילה (ישן אולי שעתיים-שלוש). תופעה זו לא היתה לפני הכדורים. שאלותיי: 1. מה ניתן לעשות? האם עדיף ליטול את כל המינון בבוקר ולא לפצל בוקר וערב? 2. האם כדאי אולי לנסות פרוזק מקורי במינון 20 מ״ג (בעבר לקחתי ולא זכורה לי תופעת לוואי כזו של חוסר שינה במשך כמה לילות רצוף). 3. במידה ואעבור לפרוזק - האם ניתן לעבור ישר מהפריזמה (הכוונה יום למחרת) או שיש בעיה כלשהי? תודה מראש על העזרה

ככלל עדיף בבוקר, אחרי האוכל. אם מדובר בפריזמה בד"כ ממליץ על חצי כדור לשבוע ראשון ולאחר מכן ניתן להעלות לכדור שלם

מנהל פורום דיכאון וכאב