השפעה של תרופה..........

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/08/2023 | 06:25 | מאת: arik

שלום, 1. אשמח לדעת אם השתנה מרובה (14-13 פעמים ביממה) היא תופעת לוואי קיימת בציפרלקס? עד כמה היא נפוצה, אם בכלל? כמובן שאבדוק אפשרויות נוספות עם הרופא לסיבה לזה, אבל אשמח להתייחסות לגבי האפשרות שציפרלקס הוא הגורם להשתנה המרובה... 2. במידה והשתנה מרובה יכולה להיות משוייכת לציפרלקס, איזה תרופות SSRI פחות משוייכות/אינן גורמות להשתנה מרובה? תודה רבה!

לדעתי עניתי לך על שאלה זו. בשלב זה הייתי ממליץ על ברור רפואי. (האם אתה נוטל סטרואידים?)

מנהל פורום דיכאון וכאב