התאמת תרופה..........

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

31/07/2023 | 22:01 | מאת: דוד

אני מתעניין בבדיקה גנטית להתאמת תרופות פסיכיאטריות ואשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית. אם נשים את העניין הכלכלי בצד. אני שואל מהמקום של תוצאות הבדיקה והשפעתן על איזה תרופה תתאים לי יותר לקחת ואיפה צפויות תופעות לוואי רבות/מועטות. האם זה מעלה בסבירות גבוהה את הסיכוי של איזה כדור יהיה כדאי לי לקחת או שההשפעה של תוצאות הבדיקה הגנטית היא מועטה?

מניסיוני מדובר בכלי מאד מוגבל, הן ביכולת לנבא השפעה מיטביה והן ביכולת לנבא פרופיל תופעות לוואי

מנהל פורום דיכאון וכאב