תופעות לוואי...........

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

31/07/2023 | 21:40 | מאת: אריק

היי, אשמח לשמוע את חוות דעתך לגבי 2 תופעות לוואי של ציפרלקס. תופעת לוואי ראשונה: השתנה מרובה (בערך 12-13 פעמים ביממה - 24 שעות) כולל קימה של פעמיים - שלוש באמצע לילה לעשות פיפי. תופעות לוואי שניה: השמנה בפנים. (אני מדבר ספציפית על הפנים ולא משקל הגוף שהוא בסדר). אשמח לברר איתך האם קיים איזשהו פיתרון ל2 תופעות הלוואי האלה - משהו טבעי או תרופתי(רק שלא יחמיר תופעות לוואי) או ספורט (האם זה קשור במקרה הזה)? או שהפיתרון היחידי במקרה הזה הוא לנסות כדור אחר?

השתנה מרובה יכולה להופיע לעיתים. יחד עם זאת עולה השאלה אם אתה לא מטופל בתרופות נוספות או סובל ממחלות רקע שכן שתי התופעות יכולות להסביר מצבים רבים אחרים

מנהל פורום דיכאון וכאב