תופעות לוואי של סרטרלין

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/07/2023 | 02:52 | מאת: מור

היי, לאחרונה אובחנתי עם "דיסתימה עם אפיזודות דפרסיה כפולה", והפסיכיאטרית נתנה לי מרשם לסרטרלין במינון של 100 מ"ג ליום. נטלתי את התרופה במשך חמישה ימים ואני מתחילה להרגיש כמה תופעות לוואי, הבולטות מביניהן הן תחושת נימול בגפיים, סחרחורות וכאבים בעיניים. אני סובלת מאפילפסיה ונוטלת למיקטל במינון של 275 מ"ג ביום, ציינתי את זה בפני הפסיכיאטרית והיא אמרה שזה לא אמור להשפיע. האם אלו תופעות לוואי שכיחות או שיש סיבה לפנות לרופא?

איני ראוה קשר בין התופעות המצוינות לאפילפסיה. בדרך כלל תופעות הלואי חולפות בתוך שבועיים. התחלה של מינון 100 מ"ג היא קפיצת מדרגה משמעותית וייתכן והיה מקום להתחיל במינון נמוך יותר.

מנהל פורום דיכאון וכאב