טיפול תרופתי בהפרעת חרדה GAD

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

23/06/2023 | 00:56 | מאת: צור

היי,איך זה הולך עם הכדורים? האם מי שמאובחן כבעל הפרעת חרדה GAD ומסתייע בטיפול תרופתי בלוסטרל יזקק לטיפול כשנה ללא תסמינים ואז התרופה מופסקת בהדרגה או שמדובר בנטילה קבועה אחרת התסמינים פשוט חוזרים כי התרופה אינה מרפאה חרדה אלא מקלה על התסמינים כל עוד היא נלקחת?

כעיקרון לאחר שנה ללא תסמינים ניתן להתחיל החתה הדרגתית במינון עד הפסקה. לרוב הטיפול אמור לפתור את הבעיה. יש מצבים של חזרת התסמינים ואז ההמלצה להמשיך לתקופה ארוכה יותר אפילו מספר שנים

מנהל פורום דיכאון וכאב