מינון לוסטרל לטיפול בOCD ודכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

20/06/2023 | 12:43 | מאת: אור

שלום ד"ר במשך 3 שבועות אני נוטלת 50 מג לוסטרל לטיפול ב OCD ודכאון. אני מרגישה קצת הקלה במחשבות הטורדניות אך לא לגמרי זה בעיקר עוזר לי לישון יותר טוב. ולגבי הדכאון - לא עוזר בכלל. אני מרגישה מדוכדכת ושבא לי למות. רע לי. בנוסף , קשה לי להתרכז בעבודה . אני עייפה במשך היום בעיקבות הכדור. הרופא המליץ להעלות מינון ל 100מג שאלתי , 1. אם הכדור לא מועיל לי עבור הדכאון לשם מה להעלות מינון? 2. אם אעלה מינון תופעות הלוואי יחמירו? העייפות תיהיה חזקה יותר? תודה לך,

העלאת המינון היא כדי למגר את החשיבה הכפייתית. הפרעה כפייתית לרוב מצריכה מינונים יותר גבוהים מאלה שמשתמשים בהם לדיכאון.

מנהל פורום דיכאון וכאב