תוספת סרוקוול לוולבוטרין ולוסטרל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/06/2023 | 21:16 | מאת: אלעד

שלום.לאחר שכמה SSRI לא עזרו לי להפרעת חרדה נכנסתי גם לדיכאון. ניתן לי לוסטרל בשילוב וולבוטרין XR.נראה כי מאז הוספת הוולבוטרין יש שיפור ברווחה הכללית ובתיפקוד הכללי אבל לצד זאת יותר מידי עוררות ואי שקט גופני. האם עקרונית שילוב של סרוקוול במינון נמוך יכול לאזן את האי שקט הזה לצד המשך השימוש בוולבוטרין? מותר לשלב בין שלושת התרופות?

אלעד "עקרונית" ודאי שניתן. צריך לראות מהי התוכנית הטיפולית המלאה על מנת לקבל החלטה על שילוב של תרופה נוספת

מנהל פורום דיכאון וכאב