הפרעה טורדנית כפיתית

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/06/2023 | 19:57 | מאת: אסתי

ביתי מדברת באופן בלתי נשלט יש לה מחשבות חזרתיות וגם יש נטילת ידיים .בעבר היא אובחנה לא נכון מכיון שקיבלה לפונקס במינון 650 מ"ג ו 10 מ"ג אריפליי.ברגע שירדנו מאריפליי היא התחילה לדבר באופן אובססיבי.ולכן הלכנו לפסיכאטר אחר .היא מקבלת עכשיו לפונקס 200 מ"ג ואריפליי 10 מ"ג.האם אפשר להוסיף תרופה אנטי דיכאונית במינון גבוה ואיזה.

שלום אסתי. מתוך התאור קשה לי להבין מהי האבחנה ולמקד את הבעיה ולכן כמובן לא אוכל לתת המלצה. לצורך זה היא זקוקה להערכה פסיכיאטרית מלאה

מנהל פורום דיכאון וכאב