איזון פסיכיאטרי-חרדה חזקה ומתמשכת

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/06/2023 | 22:06 | מאת: ארי

שלום. למרות שימוש בציפרלקס במינון 20 מ"ג וקלונקס 1.5 מ"ג יש עדיין חרדה חזקה מתמשכת כבר חצי שנה. סבל גיהנום. מה האופציות התרופתיות לטפל בכך? לפני הציפרלקס היה ניסיון עם לוסטרל ללא הצלחה. אדרונקס אינו מתאים לחרדה כיון שהוא בעל השפעה מעוררת על מערכת העצבים?

שלום ארי. ניתן לשלב תרופה ממשפחת התרופות האנטיפסיכוטיות במינונים נמוכים בשל השפעןם המרגיעה. שימוש 1.5 מ"ג קלונקס מעיד על כך שאתה רחוק ממצב של שליטה בתסמיני החרדה

מנהל פורום דיכאון וכאב