תופעות לוואי בעיקבות נטילת לוסטרל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/06/2023 | 11:53 | מאת: אור

שלום לך, אני לוקחת לוסטרל 50 מ"ג לשם טיפול בOCD ודכאון . לפני שבוע וחצי התחלתי את נטילת הלוסטרל ובעיקבות כך אני סובלת מעייפות מזעזעת (ממש כמו כדור שינה) בחילות , כאב ראש קל השאלה, האם תופעות אלה אמורות לעבור בקרוב? או שהן ימשיכו כל זמן שאטול את התרופה? אשמח למענה, תודה.

ככל הנראה יהיה צורך להעלות את מינון הלוסטרל. מינון של 50 מ"ג הוא מאד נמוך בעיקר להפרעה כפייתית. תופעות הלוואי בד"כ חולפות בתוך שלושה שבועות. ייתכן וניתן יהיה לשקול העברת הטיפול לערב

מנהל פורום דיכאון וכאב