המשך טיפול בוולבוטרין ואיזון חרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

31/05/2023 | 21:39 | מאת: גיא

יש לי רקע מגיל 16 של חרדה על תסמיניה הפיזים והריגשיים. החרדה המתמשכת אשר כמה SSRI לא עזרו לה (גם לא בשילוב CLONEX) הובילה עם הזמן לתשישות, עייפות ותסמיני דיכאון. לפי כך, העלה הפסיכיאטר את מינון הקלונקס לצד הלוסטרל והמליץ לשלב כדור וולבוטרין XR במינון 150 מ"ג. אני עם הטיפול הזה כשנה: אני מאוד נהנה מהוולבוטרין - נמרץ יותר ללא תשישות, עובד הרבה יותר טוב, יותר אנרגטי,רואה עולם "ורוד יותר", מצליח לעשות הרבה דברים במקביל ללא הסחת דעת אבל לא מצליח להיפטר מתסמיני החרדה העיקשת למרות הלוסטרל והקלונקס. איך אפשרי להמשיך להנות מיתרונות הוולבוטרין עבורי ומצד שני להכחיד את תסמיני החרדה? (מבלי להוסיף עוד תוספת מינון קלונקס). אשמח לתגובתך.

שלום גיא לא ברור מה מינון הלוסטרל שאתה נוטל. ייתכן ויהיה צורך להתאים המינון של הלוסטרל כתכשיר נוגד חרדה. שימוש בקלונקס מעיד על כך שעדין לא הגעת לשליטה מספקת על התסמינים

מנהל פורום דיכאון וכאב