ואבן- האם יעזור לי ?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/05/2023 | 17:01 | מאת: נעמה

היי שלום לך דוקטור, רציתי לשאול.. היתה לי בעבר הפרעת אכילה קשה, הייתי חולה בערך 4 שנים כיום אני בהחלמה וחיה טוב אני אוכלת כרגיל והאף הגעתי למשקל תקין אני כבר לא עסוקה כל הזמן במשקל שלי וכו' ונחשבת לבריאה, כשהייתי חולה הייתי המון פוגעת בעצמי והיה לי התקפי חרדה והתפקי זעם קשים מאוד והפסיכיאטר הביא לי וואבן להרגעה בתכלס כיום אין לי שום התקפי זעם אבל משהו אחד כן כואב לי , מדיי פעם עולה לי מחשבות קשות בראש , מחשבות על המחלה , על התמודדות הקשה , על זה שהייתי לבד יש לי המון כאב מהמחלה כאב שצובט בי ממש ממש חזק, רציתי לשאול אם הואבן יכול לעזור לי גם להתמודד עם הזכרונות הקשים? או שואבן מיועד רק להרגעה? תודה רבה בתקווה לטוב נעמה

ואבן היא תרופה הרגעתית, הניתנת לתקופות קצובות. חשוב לזכור כי שימוש ממושך בתרופה עלולה להוביל להתמכרות ולכן לא הייתי מתבסס על טיפול זה

מנהל פורום דיכאון וכאב