שינוי תרופתי - חרדה ןOCD

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

10/05/2023 | 23:12 | מאת: אבי

שלום דר, הנני מטופל כיותר מ20 שנה לטיפול בחרדות וocd בשילוב של לוסטרל ופרפנאן. המטפל שרשם את הטיפול לפני כ20 שנה ( כבר פרש מאז ) אמר שפרפנאן נועד לחיזוק פעולת הלוסטרל שנרשם לי באותו מועד. העניין הוא שאיני פסיכוטי ואף פעם לא היו לי שום מחשבות שווא וכו' ואף לא ידעתי שתרופה זו היא נוגדת פסיכוזה. מכיוון שאיני בטוח שתרופה זו מועילה לטיפול, ואף אני חושש שגורמת לי אי נחת ואי שקט כבר תקופה רבה אני נפגש עם המטפל שלי וברצוני לשאול אותו על אפשרות של העלאה של הלוסטרל מול ירידה הדרגתית בפרפנאן. אני כעת לוקח 200 ג' לוסטרל ו 8 מג' פרפנאן. אני אודה לדעתך על אפשרות זו. תודה

ראשית לאחר תקופה כה ארוכה מציע תמשיך מעקב פסיכיאטרי על מנת לבחון את תוכנית הטיפול. איני יודע מה מצבך כיום ועד כמה תסמיני ההפרעות שלך בשליטה.שילוב של תכשירים אנטי פסיכוטיים במינון נמוך ניתן לעיתים על מנת "לחזק" את התכשיר הבסיסי כאשר התגובה חלקית.

מנהל פורום דיכאון וכאב