טיפול בליתיום סכנות ?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

10/05/2023 | 11:06 | מאת: גל

שלום אני עומד להיות מטןפל בליתיום עקב דיכאון מג'ורי ולאחר שניסיתי הרבה תרופות. אני חושש מאד מהטיפול נוכח תופעות הלוואי וההשפעות לטווח ארוך האם החששות שלי מוצדקים והאם יש הצלחות בטיפול בליתיום לדיכאון. תודה

ליתיום ניתן לעיתים כתוספת לתכשיר נוגד דיכאון ולטיפול בדיכאון בהפרעה דו קוטבית. מדובר בתרופה יעילה המחייבת מעקב אחר הרמות בדם ומעקב אחר תפקודי בלוטת התריס ותפקודי כליה. אני מניח שהפסיכיאטר המטפל יבצע את המעקב הנידרש

מנהל פורום דיכאון וכאב