מה ניתן לעשות עוד תרופתית

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/05/2023 | 22:19 | מאת: שי

שלום.אובחנתי לפני 10 שנה כסובל מהפרעת חרדה.באיזה תרופות מקובל להשתמש כאשר מגוון SSRI ו-SNRI פשוט לא מועילות? מוצו המינונים ומשך טיפול מקסימליים.קלונקס עוזר אבל רק לשעות בודדות ואז חוזרים תסמיני החרדה.מה עוד אפשר לעשות תרופתית באופן כללי כדי שלא יהיו תסמיני חרדה בכלל?

שלום. ראשית יש לעשות שוב הערכה הן לגבי האבחנה והן לגבי שלל התרופות. באם יימצא שאכן התרופות מוצו יש לשקול שילובים ולעיתים תוספת של תרופות מקבוצה של תרופות אנטיפסיכוטיות שהן בעלות אפקט הרגעתי במינונים נמוכים

מנהל פורום דיכאון וכאב