דיזינס טינטון וכאבים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/02/2023 | 10:49 | מאת: דיזינס טינטון וכאבים בגוף

שלום פרופסור, כשנה וחצי עם דיזינס, כאבים דוקרים בגוף חולשה עייפות וקצת טנטון עברתי את כל המבדיקות המקיפות ללא ממצא התנסתי בפריזמה והיה קצת שיפור בדיזינס אני עכשיו חודש אחרי הפסקה וגמילה מפריזמה והדיזינס חזר למרות שאני במצב רוח מאוד טוב האם יש קשר בין התסמינים שתיארתי לבין מצב נפשי? אפילו שהמצב הנפשי שלי טוב?

על פי התיאור בהחלט יש סבירות שמדובר בהפרעת חרדה עם ביטוי גופני. חבל על הפסקת הפריזמה. לא מדובר בתרופה ממכרת ולכן אין כאן עניין של גמילה. הייתי מתיעץ עם הגורם שרשם לך פריזמה על מנת לשקול חידושו במינון שיתאים לצריכיך

מנהל פורום דיכאון וכאב