חרדה בנושא נשימה במהלך היום

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/02/2023 | 23:21 | מאת: אלמונית עכשווית

שלום רב ד"ר, אני סובלת במהלך היום מחרדה שקשורה לנשימה. רופא ריאות אישר שמדובר במתח נפשי. מעוניינת בטיפול תרופתי קל ובלתי ממכר. 1. האם עדיף ללכת לפסיכיאטר או רופא משפחה? 2. האם פסיכיאטר פרטי יכול להנפיק מרשם קבוע? תודה רבה! בברכה

הי. תמיד ניתן לפנות לרופא המשפחה. ברוב המקרים ייתן את הפתרון. מצד שני ניתן לפנות לפסיכיאטר (לא תמיד בזמינות גבוהה). פסיכיאטר פרטי יכול לתת מרשם גם לפרקי זמן ארוכים (3-6) חודשים

מנהל פורום דיכאון וכאב