מעבר לקלונקס 2 מ"ג בכדור בודד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/12/2022 | 20:46 | מאת: אדי

אני לוקח שנתיים קלונקס 0.5 מ"ג X ארבעה כדורים ביממה (0.5 בוקר+0.5 צהריים+ 1 מ"ג לילה) את הכדורים אני לוקח לצד ציפרלקס 20 מ"ג לטיפול בחרדות כלליות. שמעתי שיש כדור קלונקס של 2 מ"ג ואני מאוד רוצה לעבור לקחת אותו במנה אחת בלילה/או לכול היותר בשתי מנות במקום תפזורת של 4 כדורים של 0.5 מ"ג (מאוד קשה לי להתעסק כל היום עם כדורים ובפרט שקיים כדור בודד של 2 מ"ג)איך עליי לעשות עקרונית את המעבר מנטילה של 0.5 מ"ג ארבע פעמים ביום לכדור של 2 מ"ג פעם ביממה כדי לא לסבול מתופעות של כמיהה לקלונקס במהלך היום והתגברות החרדה?תודה רבה

שלום אדי. אני מוצא את עצם השימוש בקלונקס לתקופה כה ארוכה כבעייתית בפני עצמה. ייתכן והדבר משקף היעדר שליטה בתסמיני החרדה ומחייב בחינה מחודשת של כלל תוכנית הטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב