בת 20 עם דיכאון מלווה בהתקפי זעם

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/12/2022 | 00:59 | מאת: אם מודאגת

שלום בתי בת 20. סובלת מדיסתימיה בעיקר מדווחת על ריקנות והעדר משמעות. חלק מהזמן מתפקדת ובחלק או מסתגרת או נכנסת לכעסים לא רציונלים כמו קנאה באחותה. כיצד עלינו כהוריה להתייחס כשהיא במצב מנותק וכיצד כשהיא מתפרצת? אני מנסה להכיל, לעודד אבל היא רק מקצינה את תגובותיה. היתה בעבר בטיפול שלא צלח והתאכזבה ולא מעוניינת.

שלום אמא. לעיתים במצבים שכאלה , הדרכת הורים יכולה לסייע. במסגרת הדרכת הורים ניתן ללמוד דרכי תקשורת, קביעת גבולות וכו.

מנהל פורום דיכאון וכאב