הפסקת תרופות והתחלה "על נקי"

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

20/12/2022 | 21:26 | מאת: אוראל

הפסיכיאטר רשם לי כמה כדורים לטיפול משולב לחרדה ודיכאון: ציפרלקס, וולבוטרין וקלונקס. מנתח צ'אנס מספר חודשים ואני לא מרגיש טוב עם התרופות כאשר לא ברור לי מי מביניהן היא "האשמה". עצבנות, תיסכול, מירמור.אני רוצה להפסיק עם התרופות ולהיות נקי ואז לנסות כל פעם תרופה יחידה עד שאמצא את זו שתאפשר לי להרגיש טוב. זה אפשרי או שהפסקת התרופות תביא להתדרדרות במצב הנפשי?

הפסקת תרופה הוא מהלך משמעותי שמחייב ייעוץ וליווי מיקצועי. אני מניח ששילוב התרופות נעשה בהדרגה ולא בבת אחת ולכן כדאי לחזור לפסיכיאטר המטפל לשם התייעצות עימו

מנהל פורום דיכאון וכאב