התייעצות לגבי 2 שאלות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

13/12/2022 | 15:17 | מאת: דנה

תודה רבה לך על כל העזרה עלתה לי בראש התבלטות ואשמח להתייעץ איתך 1.אסטו 10 מג אמור להיות בעייתי לנשים הרות? אמנם אני עדיין לא בהיריון אבל לצורך העניין בעתיד אמור להיות בעיה עם נטילת הכדור? ושאלה נוספת 2ברגע שרוצים להפסיק להשתמש בכדור זה תהליך שצריך לעשות בהדרגה ? זאת אומרת מכדור שלם לרדת לחצי ואז לרבע אם אני חושבת נכון תודה לך

14/12/2022 | 17:59 | מאת: דנה

בהמשך לתשובתך בשאלה הקודמת יש לי בימים האחרונים כאבי ראש סביר להניח שזה בגלל מה שתיארתי בשאלה הקודמת? או יותר סביר שזה כתוצאה משפעת שיש לי כרגע

15/12/2022 | 01:34 | מאת: דנה

בנוסף בגלל החרדה מעצם זה שפספסתי את הכדורים בהמשך לתשובה של השאלה הקודמת תחושת לחץ וחרדה וברגע שיש לי חרדה גבוהה קורה לי הרגשה של כאילו אני פה ולא פה כמו ריחוף, חלום ככה היה לפני שהתחלתי את הכדורים סביר להניח שמפספוס של כמה כדורים כמו שתיארתי בשאלה הקודמת יהיה תופעת לוואי כזאת שנמשכת עד עכשיו או סביר יותר להניח שזה מעצם מהמחשבה שעשית משהו מזיק ? תודה סליחה שזה ארוך פשוט חייבת תשובות כדי להירגע ולדעת מעריכה מאוד את הקדשת הזמן והסבלנות

שלום דנה. אני חושב לאור תדירות השאלות המצביעות על רמת חרדה מוגברת שיש צורך בפגישה טיפולית מסודרת עם הגורם המטפל

מנהל פורום דיכאון וכאב