אסטו 10 מג……………………….

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/12/2022 | 13:30 | מאת: דנה

אני נוטלת אסטו 10 מג כשנתיים בשעה קבועה קרה שנרדמתי יום אחרי יום ויצא מצב שפספסתי יומיים ברציפות לקחת כדור יום לאחר מכן לקחתי כרגיל כדור אחד בשעה הקבוע לא הכפלתי כמויות ואתמול שוב נרדמתי ויצא מצב שלא לקחתי ( אעשה שעון על מנת לא לפספס להבא) האם עשיתי טוב שלא הכפלתי את הכמויות והמשכתי לקחת כרגיל והאם כתוצאה מהפספוסים אמורות להיות צפויות תופעות לוואי תודה

שלום דנה. כדאי להתמיד בטיפול ובמועד הנטילה. איני רואה סיבה לדאגה באופן שהתנהלת.

מנהל פורום דיכאון וכאב