אובססיות שלא נפתרות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/12/2022 | 22:46 | מאת: אייל

בשבועות האחרונים חש התגברות של האוסידי >> מתבטא בעשייה כפייתית מה שלא הייה לי כ"כ . לדעתי אני סובל מפוסט טראומה שלא טופלה בזמן ויש לי תמיד הרגשה לא טובה בלבל מחן אי שקט חזק אני עם רופא אחד ומטפל אחד כשנה ואני חש שהוא רוצה לסייע לי אך משאיר לי את הטיפול כפי שהוא כבר מספר חודשים . ואני מאוד מתוסכל יש לי המון חרדות והרגשות לא נעימות . אציין שבבוקר לוקח לי המון זמן להתארגן בלצאת מהביית מהדירה גם מתסכל . אציין שהמטפל נותן לי כלים להתמודדות עם המצב אך לאחרונה קצת הזנחתי . חש שההתמודדות קשה עליי גם סובל מכל מיני סוגים של עצירויות חש במעגל ולופ חזק יש לי גם פליישבקים מהמשבר העיקרי הראשון שלא מרפה לאחרונה זה כמין תמונה כזו שאני כאילו חש זה ממש כעת . כמו:כ אציין שאני בחור חרדי מודרני באם זה המקום לומר זה כל הזמן התחושות משתנות בנוסף כנראה בעקבות התרופות סובל מכל מיני סוגי הפרעות במ. העיכול שגורמות לי לעוד התמודדות לסיכום לא קל לי לאחרונה ואשמח לייעוץ ותגובה תודה רבה

שלום אייל, קראתי את תאור מצוקותיך. הפורום אינו תחליף לטיפול. ממליץ לחזור לפסיכיאטר או לחלופין לפנות לפסיכיאטר אחר על מנת לבחון את תוכנית הטיפול והתאמתו לצרכיך

שלום אייל. קראתי את תיאור מצוקותיך. הפורום אינו תחליף לטיפול. מציע לפנות לפסיכיאטר המטפל או לחלופין לפנות לפסיכיאטר אחר כדי לבחון את תוכנית הטיפול ואת התאמתו לצרכיך

מנהל פורום דיכאון וכאב