גמילה מקולונקס 2 מ"ג

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

28/11/2022 | 09:54 | מאת: יוסי

שלום רב, לוקח קלונקס 2 מ"ג רצוף כבר 4 שנים. אחרי 4 שנים הוא לא מביא שום תועלת כבר וסתם הורס לי את הכבד. אני מבין שצריך לרדת ממש בהדרגה לאורך זמן בכדי למנוע תופעות לוואי קשות. מה הדרך הכי מומלצת ובטוחה? להתחיל להוריד רבע מהכדור השלם כל פעם למשך כמה זמן ? תודה מראש

ראשית תמיד כל שינוי מחייב התייעצות עם הרופא שרשם לך את התרופה. כעיקרון מסכים לאפשרות להפסיק קלונקס לאחר תקופה ארוכה. תוכנית ההפחתה צריכה להיעשות עם הרופא המטפל

מנהל פורום דיכאון וכאב