האם כדורים אנטי- דכאוניים עוזרים לניתוקים?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

31/10/2022 | 01:34 | מאת: שלי

בת 20 לוקחת שנתיים סוגים שונים של תרופות נוגדו דיכאון ומייצבי מצב רוח הכל עוד מרגיש חיפוש ותהייה ולא מתקדם כמעט כלום- ממש לא מתפקדת בכלל אבל הניתוקים הולכים ומחמירים האם תרופות נוגדות דיכאון אמורות במקורן להשפיע על אובדן שליטה כזה?

שלום שלי. למה הכוונה ניתוקים?

14/11/2022 | 14:43 | מאת: שלי

בניתוקים- התכוונתי למצבים דסיסואטיבים שקורים לי ה-מ-ו-ן. האם הכדורים אמורים לעזור להם? הם ממש משמעותיים וחוץ מהתמודדות עם שאר הסימפטומים הם ממש מסייטים. ( לא בתוך עצמי שוחכת דברים מתבלבלת מוצפת לא זוכרת ומרגישה את עצמי.) מעניין אותי אם הכדורים האנטי דכאוניים משפיעים על זה.

מנהל פורום דיכאון וכאב