חוויות של חרדה לחץ ועצבים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/10/2022 | 23:41 | מאת: רחל

שלום דוקטור.. אני בת 33 ומטופלת אצל פסיכולוגית אחת לשבוע כבר 10 חודשים מדי פעם חווה דיכאונות וחרדות זה קורה במיוחד במצבי של לחץ בעצבים ותסכול הפסיכולוגית טוענת שלא מצליחה להבין מה יש לי לכן המליצה לי לקבל חוות דעת מפסיכיאטר... בעבר בקרתי אצל הפסיכיאטר וסיפרתי לו את העבר שלי וטען שאין לי כלום אני ממש מתוסכלת שלא מבינים אותי אשמח להמלצה, תודה.

רחל שלום. התחושה שאת לא מובנת בהחלט מתסכלת. מציע שתבדקי ע"י פסיכיאטר נוסף

מנהל פורום דיכאון וכאב