למיקטל-פריזמה תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

16/10/2022 | 05:40 | מאת: אפרת

היי דוקטור ושלום לכולם יש לי כמה שאלות בעקבות דיכאון שנמשך כבר המון שנים המטפלת הפנתה אותי לפסיכיאטר הוא רשם לי פריזמה לטיפול בדיכאון אבל הוא רשם לי גם למיקטל , אני עוד לא קניתי את התרופות כי זה פעם ראשונה שלי שאני לוקחת כדורים פסיכיאטרים רציתי לשאול.... איזה תופעות לוואי יש לזה?? תוך כמה זמן זה משפיעה? והאם זה משמין? וגם למה הרופא רשם לי למיקטל.? זה מתאים למאניה דפרסיה לא? תודה רבה אפרת

שלום אפרת. הייתי ממליץ להפנות השאלה לפסיכיאטר שרשם לך את התרופה. האם עלה חשד גם למצבי מאניה או שהתרופה ניתנה כ"חיזוק" לפריזמה

מנהל פורום דיכאון וכאב