כדורים....... מה הכי ממולץ?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

27/09/2022 | 22:59 | מאת: שיר

שלום, אני מטופלת אצל פסיכולוגית כבר מספר שנים ערב אנורקסיה ודיכאון כרגע המטפלת המליצה לי לקחת כדורים פסיכיאטרים בגלל שהיא אמרה שיש לי בעיה מולדת בספיגה של חומרים שיוצרים דיכאון במוח רציתי לשאול,.... איזה כדור הכי ממולץ לי לקחת??? וגם אני חייבת פסיכאטר דחוף אני חפרתי על כל הגוגל ולא מצאתי שום פסיכיאטר פנוי שיוכל לעזור לי פליז תעזרו לי אני סובלת ומתחננת לעזור לעצמי כבר בתקווה לימים יפים יותר מאחלת לכולם שנה של בריאות ושמחה שיר

שלום שיר. לצערי אין דרכים עוקפות לפגישה מסודרת עם פסיכיאטר. מציע שתקבעי מפגש שכזה לבנית תוכנית המותאמת לצרכיך

מנהל פורום דיכאון וכאב