תחושת חנק ורעב לאוויר יומיומי, קלונקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/09/2022 | 21:04 | מאת: ניצן

היי דוקטור, אני חווה כבר שנה תחושת חנק ורעב לאוויר במשך כך היום, עשיתי בדיקות ריאות ולב ולא מצאו כלום. אבל יש לי שאלה האם יכול להיות שכדור קלונקס גרם לשינוי בהורמונים שלי או במרכז המוח שגרם לבעיות נשימה האלה. כי שבוע לפני שהתחילו הבעיות נשימה לקחתי קלונקס לתקופה קצרה, והייתי גם ישן ממש קצת בתקופה הזאת וגם שותה עם הקלונקס ומאז פשוט זה לא עבר, אז השאלה שחי היא האם קלונקס יכול לגרום לבעיות נשימה לטווח הארוך?

שלום ניצן. התופעה שאתה מתאר מתאימה חהפרעת חרדה. אני מניח שזו הסיבה שאתה נוטל קלונקס ולא הפוך. בכל מקרה לא הייתי מבסס את הטיפול על קלונקס אלא מתחיל תוכנית של טיפול מונע. כדאי לבצע הערכה מסודרת ולבנות תוכנית טיפולית

מנהל פורום דיכאון וכאב