התקפי פאניקה ושימוש בוולבוטרין XR

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/09/2022 | 20:49 | מאת: אלירון

פרופסור שלום,אני סובל מהתקפי פאניקה מתמשכים.בעקבות כך התדרדרתי גם למצב דיכאון.פסיכיאטר רשם לי לוסטרל בשילוב עם וולבוטרין XR 150 MG.(היות ושעבר SSRI לא עבדו לי כטיפול בודד).האם אצל מי שסובל מהתקפי פאניקה רצוי לו להימנע מלקיחת וולבוטרין? (כיון שהכדור מעורר ועובד על הגברת דופמין ואדרנלין -הצפת אדרנלין בדם גורמת להתקפי פאניקה!).תודה למענה.

שלום אלירון. וולבוטרין לא יחמיר הפרעת חרדה. אכן יש לו השפעה דופמינרגית אך אין בה כדי להפריע לטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב