הפרעת חרדה כללית עמידה ל-SSRI

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/09/2022 | 21:30 | מאת: סובל

שלום למומחה הפורום. הפרעת חרדה כללית ופאניקה אשר עמידה למגוון SSRI וגם לוונלאפקסין ורמרון. היה ניסיון לאוגמנטציה עם אריפלי 2.5 -5 מ"ג. גם זה לא עזר. זה גורם לי לסבל רב מאוד יום-יומי וייאוש. בדיקות דם תקינות כולל B12, ברזל ובלוטת התריס. יש עוד מה לעשות תרופתית בנידון?

שלום לך. קביעת עמידות לטיפול צריכה לקחת בחשבון לא רק את סוגי התרופות אלא גם האם המינונים מוצו. בכל מקרה ניתן להשתמש באוגמנטציות נוספות כמו סרוקאל לדוגמא

מנהל פורום דיכאון וכאב