נערה עם דיכאון ריקנות וחרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

29/08/2022 | 23:00 | מאת: הילה

שלום וברכה, בתי בת 20 חכמה ומוכשרת. אך מרגישה שאין לה ייעוד או מטרה בחיים. מדברת על ריקנות ורצון למות. במקביל סובלת כבר כמה שנים מחרדה שמונעת ממנה לתפקד ולהגשים עצמה. טופלה בציפרלקס ובפריזמה ולא עזר כלל. שאלותיי- מהו הטיפול התרופתי היכול להועיל לתחושת הריקנות הקשה? האם ניתן לתת שילוב תרופות כך שיועיל באופן מיידי לחרדה ואולי כך ייצור תקווה (למשל שילוב של קלונקס?) ושאלה נוספת- האם הטיפול בדיכאון באמצעות תהודה מגנטית יכול להועיל? תודה רבה מראש

שלום הילה. טיפול בדיכאון אינו מסתכם רק במתן תרופות אלא מצריך טיפול פסיכולוגי במקביל, בעיקר אם נושא הדימוי העצמי הופך לסוגיה מרכזית. תהודה מגנטית בהחלט באה בחשבון כקו שני (במקרה זה אכן מדובר בקו שני) לטיפול תרופתי

מנהל פורום דיכאון וכאב