5 כדורים ביום לטיפול בחרדה ודיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/08/2022 | 22:00 | מאת: עופר

פרופסור שלום.לחרדה מתמשכת שהובילה גם לתסמיני דיכאון לקח המון שנים של ניסיונות עד שנמצא שילוב שגורם לי להרגיש יחסית טוב. העניין הוא שמדובר בנטילת 5 כדורים ביום ! זה נראה לי ממש מוגזם לקחת כמות כזו של כדורים "רק" לחרדה ודיכאון. מדובר ב- לוסטרל - 2 כדורים של 100 מ"ג וולבוטרין XR -כדור אחד של 150 מ"ג סרוקוואל- 2 כדורים של 25 מ"ג מה דעתך? האם יש אפשרות להשיג יציבות נפשית פחות או יותר עם כדור אחד או לכל היותר שניים שיעשו את העבודה?

שלום עופר. אכן מדובר בשלושה תכשירים. לעיתים על מנת להגיע לשליטה על תךסמיני הדיכאון יש צורך בשילובי תרופות, בעיקר אם היה מדובר בכיברת דרך ארוכה להגעה לאיזון. במהלך הדרך ולאחר תקוןפה ארוכה של התייצבות יהיה ניתן לשקול מחדש את תוכנית הטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב