אשמח להתיחסות תודה רבה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/08/2022 | 10:55 | מאת: אייל

שלום רב !! מתמודד עם הפרעות נפשיות בנוסף בעיות בקיבה במעיים עקב התרופות קרי עצירויות למינהם לאחרונה שוב מתקשה לקום בבוקר . לא נפגש עם המדריך והעוס ואיני יודע כיצד ומה לעשות בבוקר אציין שאני עובד מהשעה 14 עד 18 ובמהלך הבוקר חש חרדות בכדי להספיק להגיע למקום העבודה בשעה 12.45 בשביל לאכול ארוחת צהריים . בקיצור אני נורא בחרדות ומחשבות ודאגנות ייתר . אשמח לתגובה תודה מראש

שלום אייל. התמונה שאתה מצייר מצריכה פגישה עם איש מקצוע על מנת להעריך את מצבך ולבנות תוכנית טיפול מתאימה.

מנהל פורום דיכאון וכאב