נוטל המון תרופות מה אני עושה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/08/2022 | 19:11 | מאת: אייל

שלום !! נוטל המון תרופות עם השפעה מירבית ..ברוך השם . יש תופעות לוואיי קשות ומצד הרופא כן להפחית אבל שאני מפחית איני חש בטוב . מצבי מאוד מורכב והתיסכול הוא נוראי . כיצד אני ממשיך הלאה . סובל מעייפות וכבידות חזקים מאוד . תודה על העזרה

שלום אייל. הצורך לאזן בין השפעה מיטבית של הטיפול ואפשרות לתופעות לואי מורכבת. יהיה צורך לבחון לעומק את שילוב התרופות ולראות מה ניתן לעשות מבחינת המינונים, השילובים והאלטרנטיבות

מנהל פורום דיכאון וכאב