אינטראקציות בין תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/08/2022 | 17:59 | מאת: מאי

שלום רב. אני מטופלת בסרנדה כשש שנים. לפני כמה שבועות גילו אצלי כולסטרול גבוה מאוד. הרופא נתן לי תרופה בשם אטוזט. מאז שהתחלתי לקחת את האטוזט אני מרגישה בדיכאון, כאילו הסרנדה לא משפיעה יותר. האם יש קשר בין שתי התרופות האלה? האם האטוזט מבטלת את ההשפעה של הסרנדה? תודה רבה

שלום מאי. אין התנגשות בין התרופות. ייתכן ויש מקום להתאים מינון הסרנדה (לא ציינת מהו המינון שאת נוטלת)

09/08/2022 | 19:09 | מאת: מאי

אני לוקחת 150 מג' סרנדה. לפני כשבועיים העלו לי את המינון מ125 ל150.

מנהל פורום דיכאון וכאב