פלוטין או לוסטרל לחרדות קשות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/08/2022 | 01:45 | מאת: יעל

שלום דר" יקר אשמח לעזרא אני סובלת מחרדות שנים הייתי על סרוסקט ציפרלקס ריסטיל כולם היום לי תופאות לואי קשות במיוחד השמנה סרוסקט עסר הכי הרבה אבל שמנתי ממנו המון היה תקופה טובה 3 שנים בלי חרדןת והיה ממש טןב היחתי אק על קלונקס למצב של חרדה כבר שנה כמעט שאני בחרדות קשות הכל חסר לי בענק הרופא מתן לי פלוטין כי הוא פחות משמין לוקחת כבר חודשיים 20 מ"ג יחד אם קולנקס ועדיין חרדות השאלה שלי? שמעתי על כדור לוסטרל שהוא יותר מתאים לחרדות ועוזר יותר מהר אני ממש מיואשת ממצבי אשמח שתעזור לי אם להמשיך אם הפלוטין כי היה לי תופעות לוואי קשות ועשיו קצת יותר טוב

הייתי ממליץ למצות הטיפול בפלוטין ואולי להעלות המינון

09/08/2022 | 22:45 | מאת: יעל

שלום דר יקר כמה לעלות בפלוטין אני לוקחת 20 מ"ג ליום? העיקר שאני בטיפול נכון ואתה אומר שיעזור לי? תודה

מנהל פורום דיכאון וכאב