קלונקס -תוספת זמנית והרעה במצב

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/08/2022 | 12:25 | מאת: אמיר

היי ד"ר. אני לוקח ציפרלקס יחד עם קלונקס 1.5 מ"ג פרוס על פני היום. בשל בעיה רפואית שגרמה להתגברות חרדה, לקחתי תוספת קלונקס של 0.25 מ"ג במשך 3 ימים והפסקתי איתה. כעת לאחר הפסקת התוספת, אני מרגיש יותר עצבני, יותר במירמור ובדיכאון. אני מקשר זאת להפסקת תוספת הקלונקס. האם סביר שזה יחלוף מעצמו ואם כן תוך כמה זמן? ימים ספורים? שבועות?תודה רבה.

שלום אמיר. לא ברור כמה זמן אתה נוטל ציפרלקס. לקלונקס יש תפקיד לתקופה הראשונית עד להשפעתו של הציפרלקס ואז ניתן להפסיקו בהדרגה

מנהל פורום דיכאון וכאב