אולנזאפין להפרעת פאניקה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

27/07/2022 | 22:47 | מאת: ערן

למנהל הפורום שלןם.האם התרופה אולנזאפין במינון נמוך מתאימה/יעילה לטיפול בהפרעת פאניקה אשר לא מגיבה לשלל SSRI?

אולנזפין הינה תרופה מקבוצת האנטיפסיכוטיים אולם לאחרונה יש הרחבה של שימוש בתרופות מהקבוצה הזו גם לטיפול בדיכאון וחרדה, בעיקר אם אין תגובה מספקת תחת טיפול בנוגדי חרדה מהקו הראשון. מינון נמוך של אונזפין יכול לעיתים לסייע. לציין כי יש בתי מרקחת שיכולים להפוך את התרופה לנוזל ואז ניתן להשתמש במינונים קטנים מאוד של התרופה כי הכדור עם המינון המינימלי הוא של 5 מ"ג וקשה לשבור אותו.

מנהל פורום דיכאון וכאב