תוספת וולבוטרין- הגברת אדרנלין- חרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/07/2022 | 20:29 | מאת: אדם

כאשר לוקחים את התרופה וולבוטרין יחד עם לוסטרל וקלונקס אין סכנה שהוא יחמיר התקפי חרדה?הבנתי שהוא מגביר שיחרור של אדרנלין לצד דופמין יש לי לצד התקפי חרדה מתמשכים התפתחות של דיכאון ואני ממש חושש להוסיף לטיפול את הוולבוטרין שהומלץ לי עליו (מינון 150 מ"ג)עקב פעולתו המשחררת אדרנלין לדם.אודה להתייחסותך.

שלום אדם, לא ברור לי מדוע היתה ההמלצה לשלב וולבוטרין. שילוב תרו]פתי הוא בהחלט אפשרי אם כי יש חשיבות להבין את המניע. וולבוטרין אינו אמור להחמיר הפרעות חרדה

מנהל פורום דיכאון וכאב