גמילה מתרופות ....כיצד???

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/07/2022 | 22:58 | מאת: אייל

שלום רב !!! נוטל תרופות . נמצא אצל אותו רופא כחצי שנה מייד לאחר האישפוז . נוטל המון תרופות ואני מבקש מהרופא להפחית הוא מסכים אבל איני חש בטוב עם ההפחתה . מה ניתן לעשות . כיצד נגמלים מכדורים פסיכאטרים??? אפילו הרופא שלח אותי לייעוץ אצל פ אבי וייצמן . אבל אין לי כוונה לגשת אליו כי עייפתי כבר מכל הרופאים והטיפולים . למשל איך מפחיתים מינון של לפונקס או סרקוואאל ולהמשיך לחוש מאוזן כפי שהרופא אמר לי שאני מאוזן למה קשה לי להפחית כדורים .. תודה על תגובתך

שלום אייל. סוגיית הפחתת מינוים והפסקת טיפול צריכה להילקח בחשבון אל מול הסיכונים של החמרה במצב שבגללו בכלל התחיל הטיפול. יתכנו תופעות לואי במהלך הפחתת מינון וחייבים להבדיל האם התסמינים הם תסמינים הקשורים לךעצם הפחתת המינון או שמא החמרה במצב הנפשי. לא תיהי מניחעה מהתיעצות מסודרת עם פסיכיאטר

מנהל פורום דיכאון וכאב