החמרת מניה אחרי סיום טיפולים אונקולוגים ? בעיות שינה ואי שקט בעיקר בלי...

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

23/06/2022 | 14:22 | מאת: החמרת אי שקט לאחר טיפולים אונקולוגים !! בעבר מניה דיפרסיה (20)שנה לא מטופלת מגיבה רע לתרופות פסיכיאטריות לא רוצה ליהיות זומבי !! סובלת מאי ספיקת לב פיברומילגיה ודלקת פרקים פסוריאצית !! נקיה מסרטן !! סובלת מרעש ולא ישנה רק נוקטורנו 7,3 מג נותן לי לישון 4 שעות בקושי ביממה ???עזרו לי בבקשה 🙏

החמרת אי שקט לאחר טיפולים אונקולוגים !! בעבר מניה דיפרסיה (20)שנה לא מטופלת מגיבה רע לתרופות פסיכיאטריות לא רוצה ליהיות זומבי !! סובלת מאי ספיקת לב פיברומילגיה ודלקת פרקים פסוריאצית !! נקיה מסרטן !! סובלת מרעש ולא ישנה רק נוקטורנו 7,3 מג נותן לי לישון 4 שעות בקושי ביממה ???מה יכולה לקחת בערב בשש בערך ? לשלווה רוגע והירדניות לא מטופלת בתרופות פסיכיאטריות שנים !

לאור מורכבות המקרה, מציע הערכה פסיכיאטרית מלאה ולא רק פתרון נקודתי

מנהל פורום דיכאון וכאב