טיפול בלוסטרל לחרדות דיכאון וכאב

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

16/06/2022 | 01:10 | מאת: דור

שלום, הומלץ לי על ידי פסיכיאטר טיפול בלוסטרל לאחר טיפול בציפרלקס עם השפעה נמוכה. 1. אני סובל מדיכאון קל, חרדה כללית וחברתית עם התקפי חרדה/פאניקה ומחשבות טורדניות (ocd מתון). האם הלוסטרל יעיל לכל אלו? 2. בנוסף, אני סובל מnf1, פיברומאלגיה מה שגורם לכאבים עצביים, כאבי גב וגפיים, כאבי ראש ומיגרנות. האם טיפול בלוסטרל יכול לעזור גם בתסמיניים גופנים אלו? תודה רבה

שלום. לוסטרל בהחלט תרופה אפטיבית לחרדות ולדיכאון. לעיתים היא יכולה להפחית כאבים כרוניים. לרוב במצב של שילוב של דיכאון, חרדה ופיברומיאלגיה שילוב של תרופות בעלות טוח רחב יותר על מתווכים עצביים כמו תרופות מקבוצת הSNRI כמו ויאפקס או צימבלטה מובילות לשיפור במכלול התסמינים

מנהל פורום דיכאון וכאב