חרדה דיכאון וסטרס - לא יודע מה לעשות..

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/06/2022 | 13:34 | מאת: מיואש

שלום..לוקח בגלל חרדה דיכאון ו ocd פריזמה 60 מג וולברוטין 150 מג וקלונקס 2 מג.. ללא הטבות ועם דיכאון וסטרס שלא עובר...החלפתי כמה מטפלים לפעמים היה מוצלח ולפעמים פחות...בחצי שנה האחרונה נוצרו כאבים בצד ימין של הצוואר ולאחר בדיקות אמרו שזה בגלל מטח וחרדה... התרופות לא עוזרות...אני או שלא ישן טוב או שישן כל הזמן...דיכאון וחרדה שלא עוברים..לא מצליח להתרכז בכלום..מאבד עיניין בהכל ולא מצליח לעבוד... אשמח להמלצה

12/06/2022 | 13:48 | מאת: מיואש

המשך... מקבל קצבה מביטוח לאומי.. לפני כמה חודשים נדבקתי בקורונה ומשום מה המצב רק החמיר את זה לכדאי שבועות שלא יצאתי מהבית אפילו ורק דיכאון..

שלום. מה שאלתך?

שלום. לעיתים שילוב מסוים של תרופות אינו מוביל לשיפור במצב ויש צורך לערוך חשיבה מחודשת על תוכנית הטיפול כולל שילוב תרופות אחר , הוספה של טיפול פסיכולוגי ופעילות גופנית מסודרת.

מנהל פורום דיכאון וכאב