ייעוץ והכוונה נוטל הרבה תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/05/2022 | 22:05 | מאת: אייל

שלום פ!!! נוטל המון תרופות נוגדי פסיכוזה ורסיטל למצב רוח . הטיפולים האלו גורמים לי לעייפות וישנוניות קשה במהלך היום ולאי נוחות . העניין שאני מבקש מהרופא להפחית מינונים אז איני חש בטוב וזה נורא מתסכל . ועןד משו כיצד לדבר ולהיות מול רופא פסיכיאטר מטפל כלומר האם אני יכול להציע לו כדורים מסוימים אלו ואחרים מאוד אשמח לדעת תודה ולילה טוב

כמובן שזכותך המלאה להעלות כל בקשה או מחשבה לגבי בחירת הטיפול בך. ההחלטה לגבי הפחתת מינונים צריכה להלקחך לאחר הבנת ההשלכות והעיתוי למהלך. מציע להתייעץ עם פסיכיאטר לשקילת כל החלופות

מנהל פורום דיכאון וכאב