הר המשימות - אין לילה טוב

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/04/2022 | 20:05 | מאת: לילה טוב 22

אני בגיל 53. יש לי אח בגיל 59 בבית אבות תשוש נפש. אימא נפטרה לפני 55 יום. יש לי משימות רבות לדאוג לאחרי הפטירה ולאח בבית האבות ולהעזר בעו''ד. שנתיים הייתי לחצן מצוקה בלתי נלאה שזינק לכל משימה עבור אימי. פתאום אני לבד. אוכל לבד, מבשל לבד...חודש ימים שאני מתעורר ב 3 בלילה למרות שניסיתי 3 סוגים של כדורי שינה. רופאת המשפחה נתנה לי קסנדיס ב 19:00 בערב וחצי כדור לבוקר. ועם כל ההכנות והגיינת השינה אני עדיין לא ישן לילה נורמלי וקם ללא אנרגיות. יחד עם הסטרס הזה שנמשך 5 חודשים ירדתי 9 ק''ג במשקל. ואז הגיע הליקובקטר שבו אני מטפל כבר חודש ושבוע וצריך לעשות עוד גסטרוסקופיה. עניתי על שאלון על דיכאון וקיבלתי שאכן אני נמצא במצב הזה. יש לי הפניה למרפאה לבריאות הנפש אך יש להם תורים לעוד חודשיים והסיוט שלי מתקיים היום. הכאב הנפשי בלתי נסבל. כל פעולה נעשית בחוסר חשק ובעצלתיים. אני מודע לכך שחוסר השינה זה הנושא הכי מסוכן להמצא בו. נכון להיום קיבלתי כדור שינה אימובן 7.5... ואני ישן בקושי 4 שעות בלילה.

בהחלט יתכן שאתה סובל מדיכאון. טיפול באמביין הוא לא הפתרון שכן הוא מטפל רק בסימפטום בודד. תוכל בהחלט לפנות לרופא המשפחה להתחלת טיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב