העלאת מינון של ויפקאס מ75 ל150

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/04/2022 | 14:28 | מאת: לימור

שלום , עקב התמודדות קשה התחלתי לקבל לפני כשנה ויפקאס בהתחלה 37.5 ולאחר מכן 75 והיתה הטבה משמעותית במצב. לפני כ5 שבועות רופאת המשפחה העלתה לי ל150 לאחר שהתלןננתי על חרדות ומועקות . בינתיים אני לא רואה הטבה הרופאה טוענת שצריך לחכות אני קמה עם מועקה שמתגברת ורק בליליה מרגישה יותר טוב וישנה כל הליליה .הרופאה נתנה לי לקחת לוריוון לקחת במקרה הצורך .ויש צורך בזמן האחרון . האם אלא תופעות לוואי ? מה עושים

שלום לימור. מדובר עדין בתסמינים של דיכאון וחרדה. מינון של 150 ויאפקס הוא המינון הממוצע. צריך להמתין עוד כשבועיים ואז לשקול עלייה נוספת במינון

28/04/2022 | 17:48 | מאת: לימור

שלום פרופ' קודש, תודה על תשובתך . אני חשבתי שהתופעות שהחמירו של מועקה חלומות רעים ולעיתים גם מחשבה על מה אני צריכה את החיים האלה וזה מאד מפחיד אותי.אלא תופעות לוואי של הכדור ואולי זה מינון יתר . תודה לימור

מנהל פורום דיכאון וכאב