הפחתת כדור אריפליי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

30/03/2022 | 22:35 | מאת: אייל

שלום פ!! נוטל כ 4 סוגי תרופות אנטי פסיכוטי בנוסף רסיטל וקלונקס היום כשאמרתי לרופא שאני מתוסכל מכך . אז אמר לי להפחית אריפליי ולחכות כשבועיים . ואני שואל מה והאם אני אחוש בתחושות לא טובות כלומר מה הסיכון בכך אודה על תגובתך תודה ולילה טוב

07/04/2022 | 14:18 | מאת: אייל

שלום פרופסור!!! אשמח להתיחסות מצידך על שאלתי... תודה מראש

ייענה

שלום אייל. קשה לענות לשאלתך מכמה טעמים. לא ברורה לי אבחנתך, מה הסיבה למתן אריפליי ומה הסיבה לתסכול שלך. "תחושות לא טובות" יכולות להיות כחלק מתופעות לואי של הפסקת טיפול או של החמרה במצב עקב ההפסקה. בחי המידע שציינתי קשה יהיה להתייחס. בכל מקרה הרופא שלך יוכל לתת לך את המענים האלה במהלך המעקב

12/04/2022 | 19:14 | מאת: אייל

שלום פ!! גם לי לא ברור למה הרופא לשעבר נתן לי אריפליי.. אציין שיצאתי מאישפוז לפני כ 4 חודשים ששם הפסיקו לי את האריפליי מהסיבה שזה לא היה רשום בתיק וזה מאוד מוזר...מוזר מאוד . כמו" כ אציין שלאחר האישפוז החלפתי כמובן רופא כי הקודם לא ידע מה בדיוק לעשות איתי ומה להביא לי ומה לא . כל פגישה איתו שהתלוננתי וסיפרתי לו על הבעיות שלי >> אמר לי אבל אתה נראה טוב ולא ככ חולה כפי שאתה חושב על עצמך . אציין שאני סובל מסכיזופרניה ואוסידי ומטופל עם הרבה תרופות אנטי פסיכוטי ורסיטל וקלונקס וגם לפונקס... אשמח מאוד ולקבל הצעה כיצד מתנהלים מול רופא פס" מטפל כי מרוב שהרופא הקודם לא חשתי שהוא איתי ורק ניסה כל מיני דברים.. ובפגישה האחרונה עם הרופא החדש אמר לי להפסיק אריפליי ששכחתי לרשום לך שבפגישה הראשונה איתו ביקשתי להחזיר את התרופה . בנוסף ... וברשותך האם אני אמור לחוש משו בהפסקת הכדור כלומר עליי לשים לב ?? אודה על תגובתך ואשמח לקבל ממך טיפ וכיוון כיצד לנהוג . תודה וערב טוב

מנהל פורום דיכאון וכאב