דחיית ביקורת פסיכיאטרית

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/03/2022 | 00:04 | מאת: רועי

שלום. כ-3 שבועות מאז עליית ציפרלקס מ-10 מ"ג ל-15 מ"ג התחילו תופעות של החמרה בחרדה במקום הקלה בחרדה ההחמרה נמשכת כבר 12 שבועות איתה פגיעה בתיפקוד היום-יומי וסבל רב. לפני מספר ימים קבעתי תור לביקורת אצל הפסיכיאטרית. בימים האחרונים יש התמתנות של ההחמרה והרבה פחות תסמיני חרדה ועכשיו יש לי התלבטות האם כדאי בשלב זה לדחות את הביקורת אצל הפסיכיאטרית במספר שבועות כיון שהתחילה איזושהי הטבה הימים האחרונים וסביר שאם אגיע בעוד כמה ימים לפגישה ישונה שוב הטיפול התרופתי על כל המשמעויות של זה וממש אין לי כוח לסרט הזה שוב כך שאני מעדיף לתת סיכוי אם משהו חיובי התחיל בימים האחרונים לראות אם זה ממשיך ביציבות. מה דעתך?

לא הייתי משנה את מועד הביקורת. שיפור במצב היא בשורה נפלאה והיא חשובה לא פחות מתלונות על החמרה במצב. במצב שכזה סביר שלא ייעשה שינוי במינון

מנהל פורום דיכאון וכאב